Menu

Stefanie van Helderen – de Bekker


Onze taxateur is aangesloten bij de brancheorganisatie Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO) en is als taxateur ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Tevens zijn wij aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI)

De taxateur

Wij zijn niet alleen erkend register taxateur in het NRVT, maar ook lid van de branchevereniging VBO en tevens NWWI geaccrediteerd. Daarmee beschikken wij over optimale kennis en ondersteuning tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden. Een door De Bekker Taxatie Service afgegeven taxatierapport wordt dan ook door alle financiële instellingen geaccepteerd.

Het maken van een juiste inschatting van de waarde van onroerend goed vergt veel kennis en deskundigheid. Opdrachtgevers willen daarom kunnen vertrouwen op taxateurs die voldoende gekwalificeerd zijn. Met de titel Register-Taxateur van NRVT tonen wij aan dat wij de vereiste kennis en deskundigheid in huis hebben en betrouwbare taxaties leveren.De taxateur is vakbekwaam en houdt zijn/haar vakbekwaamheid op niveau middels permanente educatie (cursussen/toetsen/activiteiten), dat is vereist om de professionele taxatiedienst op een adequate wijze te kunnen verlenen.